Qubrik appartement render op over ons pagina


Qubrik appartement render op over ons pagina

Over ons

Investeringsvastgoed met rendement

Projectmakelaar Qubrik zet in op nieuwbouw investeringsvastgoed in verschillende segmenten van de immobiliënmarkt. Daarbij focussen we op de kwaliteit van het product en de ontzorging van de belegger.

Ontzorging als ultieme service

Voor tal van investeerders is het beheer en de verhuur van hun patrimonium erg tijdrovend en ingewikkeld. Qubrik biedt specifiek voor dit probleem een oplossing door aan elke vastgoedinvestering een (facultatieve) beheers- en verhuurformule te koppelen via een professionele exploitant. Op die manier wordt de werklast voor de belegger tot een minimum herleid.

Kwaliteit als rendementsgarantie

Vanuit de vraag naar ontzorging gaan wij op zoek naar kwalitatieve nieuwbouwprojecten die voldoen aan de criteria van de exploitant met het oog op een optimale verhuur en een geslaagd beheer. Qubrik werkt hiervoor samen met enkele vaste bouwpartners die in het verleden al meermaals bewezen hebben dat ze kwalitatieve projecten opleveren met een hoge afwerkingsgraad.

Nieuwbouwprojecten in verschillende vastgoedsegmenten

Qubrik is voornamelijk actief in Vlaanderen en Brussel binnen diverse segmenten van het residentiële vastgoed:

  • verhuur van appartementen op strategische locaties in de grootsteden
  • assistentiewoningen in Vlaanderen en Brussel – sociale nieuwbouwappartementen in Vlaamse provinciesteden
  • vakantiewoningen aan zee
  • studentenkamers en koten in de buurt van de campus in studentensteden
  • budgetvriendelijke verhuurappartementen in Vlaanderen
  • ondergrondse publieke parkeergelegenheden op strategische locaties in de grootsteden.

 

Contacteer ons
Qubrik appartement render op over ons pagina


Qubrik appartement render op over ons pagina

Onze voordelen

Accessible

Onze medewerkers dragen klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Gesteund door een goed georganiseerde administratieve dienst hebben onze agenten de ruimte om zich volledig te concentreren op uw vastgoed.

Expertise

Gebeten door de vastgoedmicrobe doen onze ervaren medewerkers er alles aan om uw belangen te behartigen. Hun kennis en knowhow - gedurende jaren in het vak opgebouwd - komen uw vastgoedplannen zeker ten goede.

Reinvent

Met een innoverende blik stellen we de traditionele manieren van werken in de vastgoedsector steeds kritisch in vraag met het oog op meer efficiëntie en hogere rendementen.