Haal méér uit je nieuwbouw investering met een vastgoedplan.

Als onafhankelijke partij biedt Qubrik een vastgoed investeringsplan aan op maat van uw mogelijkheden, het Q Vastgoedplan.

Scroll down

Onze actuele vastgoedprojecten

Nieuwbouw te koop

Slim beleggen zonder zorgen in nieuw vastgoed? Ontdek onze huidige projecten. Van nieuwbouwappartementen tot studio’s, van serviceflats voor senioren tot studentenkamers, van ondergrondse parkings tot nieuwe vakantiewoningen aan de kust. Ontdek snel onze interessante vastgoedprojecten.

Bekijk alle projecten

Waarom investeren in vastgoed?

De 4 belangrijkste argumenten om te investeren in vastgoed

01.

Vastgoed is waardevast

Inflatie heeft geen effect op uw vastgoedinvestering, want de waarde van uw vastgoed stijgt sneller dan de levensduurte. Zo behoudt u uw startkapitaal en verwerft u meerwaarde. De waarde van vastgoed zal op termijn alleen maar stijgen. Zo kan u met de juiste vastgoedinvestering een rendement halen dat met klassieke spaarproducten onbereikbaar blijft.

02.

Vastgoed is tastbaar

De naam zegt het zelf: vast goed. Uw belegging staat er en u kunt ze letterlijk vastgrijpen. Een notariële akte biedt houvast en zekerheid. Dit in contrast met aandelen en obligaties waar de grilligheid van de beurs speelt. Uw opbrengsteigendom verhuren, genereert een maandelijks inkomen, terwijl uw investering op lange termijn met een heel hoge zekerheid haar waarde behoudt.

03.

Huisvesting is een basisbehoefte

Iedereen heeft nood aan een dak boven zijn hoofd. De vastgoedmarkt is dan ook een markt met een mooie toekomst die buitenkansen biedt aan investeerders. Vastgoed behoudt zijn waarde op lange termijn en de toenemende vraag op de huurmarkt garandeert een prima bezettingsgraad.

04.

Nieuwbouw is rendabel

Investeren in nieuwbouw vastgoed is kiezen voor een nog interessanter rendement, minder zorgen en genieten van een energiezuinige belegging. Investeren in nieuwbouw is ook investeren in vastgoed met een hoge afwerkingsgraad en comfort, iets wat zeer gegeerd is op de huurmarkt.

Over ons

Uw partner in investeringsvastgoed met huurrendement

Projectmakelaar Qubrik biedt nieuwbouw beleggingsvastgoed aan waarbij zowel de kwaliteit van het product als de ontzorging van de belegger centraal staat. Onze projecten situeren zich voornamelijk in Vlaanderen en Brussel binnen verschillende segmenten van het residentiële vastgoed: appartementenverhuur op strategische locaties in de grootsteden, assistentiewoningen, nieuwbouwappartementen in Vlaamse provinciesteden in beheer van SVK’s (Sociaal VerhuurKantoor), woningen op vakantieparken aan de kust, studentenflats dicht bij de campus in studentensteden, budgetvriendelijke appartementenverhuur in Vlaanderen en ondergrondse publieke parkings op strategische locaties in de grootsteden.

Meer info