Werken en resideren op hoog niveau

Voor een vlotte verhuring van A+ flats ten behoeve van zijn klanten-vastgoedinvesteerders, heeft Qubrik het verhuurbedrijf QB Housing opgericht. Het bedrijf beschikt over een portefeuille van 150 luxueuze, gemeubelde flats met uitgebreide servicevoorzieningen. Het betreft zowel studio’s als 1-, 2- of 3-slaapkamer appartementen in rustige en strategisch gelegen nieuwbouwprojecten te Brussel, Leuven en Waterloo.

Op maat van de bedrijfswereld

Het aanbod van QB Housing is helemaal op het lijf geschreven van Belgische en internationale bedrijven die zo hun buitenlandse klanten en/of kaderleden tijdelijk logies van hoge kwaliteit kunnen aanbieden. Het verhuur systeem is flexibel uitgebouwd, waardoor verblijven van minimum 1 maand mogelijk zijn aan competitieve tarieven die moeiteloos elke vergelijking met het buitenland doorstaan. Ook expats van multinationals die voor langere periodes in ons land verblijven doen hun voordeel bij de QB Housing- formules zonder dat ze daarbij moeten inboeten op het comfortniveau dat ze in hun thuisland gewoon waren.

Stijlvol, luxueus en comfortabel

Alle aangeboden studio’s en flats zijn met luxematerialen afgewerkt en met oog voor schoonheid en detail ingericht. Bovendien bevinden ze zich in nieuwe gebouwen die stuk voor stuk uitmunten door hun uitzonderlijke ligging en architectuur. Alle appartementen combineren zakelijkheid met een warm thuisgevoel, gestoeld op een universeel geïnspireerde inrichting en decoratie. Er werd aan alle comfort vereisten voldaan door de aanwezigheid van gratis internet, digitale tv, een koffiezetapparaat, bed-, bad- en keukenlinnen, een stofzuiger en een strijkijzer met strijkplank.

Een zorgenvrij en verregaand servicepakket

Bewoners kunnen ook op andere diensten terugvallen die hun verblijf nog praktischer en aangenamer maken. Omdat poetsen een vervelende en tijdrovende klus is, hebben we formules uitgewerkt met wekelijkse of maandelijkse poetsbeurt door een gespecialiseerd bedrijf. Ook kunnen kleine technische probleempjes meteen opgelost worden door de aanwezigheid en/of beschikbaarheid van een klusjesman in het gebouw.

Uitzonderlijke ligging

Alle beschikbare flats en studio’s beschikken over een uitzonderlijke ligging met vlotte bereikbaarheid. Het Bodu- project in Brussel situeert zich in de Boduognatusstraat, vlak bij de Maria- Louisa Square en in de onmiddellijke omgeving van de Wetstraat en de Kunstenlaan. Project Barricade bevindt zich op het Barricadenplein, een rustige enclave op een boogscheut van de Brusselse Grote Markt en de historische stadskern. Het derde Brusselse project, Up-site is gelegen langs de Akenkaai/Quai des Péniches dichtbij de Place Sainctelette aan de Brusselse stadsrand. Het project te Leuven is gelegen aan de Kardinaal Mercierlaan in Heverlee, naast de stadsring en naast de Faculteit Bio-Ingenieurswetenschappen. Het project in Waterloo bevindt zich aan de Drève de l’Infante, dichtbij het Bois des Bruyères. Wie meer wil weten over het QB Housing aanbod kan terecht op de website www.qbhousing.com

Soortgelijke artikelen