Zuidburg

Investeer in een nieuw topproject met luxe zorgflats en met fiscale voordelen

Veurne

97 zorgflats

70% verkocht

Sterk aanbevolen investering. Meer info?


Investissement fortement recommandé. En savoir plus?

Een seniorenflat in een groene doch centrale omgeving

Op 7 kilometer van de zeedijk en op 600 meter van het aantrekkelijke centrum van Veurne bevindt zich residentie Zuidburg, een topproject met luxe serviceflats. Ze vormen de ideale oplossing voor wie een jaartje ouder wordt, actief en zelfstandig wil blijven, maar ook wil genieten van de zekerheid en veiligheid. Een woonomgeving met een beetje extra hulp. Eigentijdse architectuur, hoogwaardige materialen en ecovriendelijke bouwtechnieken definiëren Zuidburg. In Zuidburg werden voor uw comfort ook een restaurant met groot terras en zicht op de binnentuin, een bibliotheek een polyvalente ruimte, een fitness met revalidatiemogelijkheden, een pendeldienst en laadpunten voor elektrische fietsen voorzien.

Waarom investeren in erkende assistentiewoningen?

De markt voor assistentiewoningen en serviceflats is, voor wat vastgoedbeleggingen betreft, een zeer interessante optie voor beleggers. Tenslotte vergrijst België nog altijd (tegen 2030 zal een kwart van de bevolking 65 jaar of ouder zijn) en uit onderzoek blijkt dat véél senioren absoluut niet in een rusthuis willen belanden. Dat houdt de mogelijkheid open tot de aankoop van zo’n woning. De grote markt voor deze woningen is daarmee ook een aantrekkelijke: een investering in duurzaam wonen is een garantie van meerwaarde. Erkende assistentiewoningen voldoen volledig aan de bepalingen van het nieuwe woonzorgdecreet, uitgevaardigd door de Vlaamse Regering, waardoor dit een veilige investering is.

Beperkte risico’s

De vraag naar woningen voor ouderen is hoog en zal in de toekomst alleen maar toenemen. Serviceflats worden snel en doorgaans voor een lange periode verhuurd waardoor de financiële risico’s beperkt blijven. Bovendien ligt het in de lijn der verwachting dat deze woningen op lange termijn met een flinke winst verkocht kunnen worden. Het kopen van een serviceflat kan wel eens een hele slimme belegging zijn!

Wacht niet te lang, want assistentiewoningen zijn erg gegeerd!

5

verdiepingen

97

zorgflats

59

parkeerplaatsen

7 km

van de zeedijk

600 m

van het centrum

3,9%

bruto rendement

Rondleiding modelappartement 20 & 24/6 van 10u to 16u.

Opendeur

Zuidburg

Wenst u dit project te bezoeken?

Kenmerken

  • Woonassistent & crisiszorg
  • Fitness & revalidatie
  • Bibliotheek en polyvalente ruimte
  • Grote terrassen
  • Verlaagd btw-tarief van 12 in plaats van 21 procent
  • Geen onroerende voorheffing

Documenten

Adres

Zuidburgweg, 8630 Veurne

Bekijk op Google Maps

Zorgflats

1

1 kamer

Vanaf

209.000 €

2

2 kamers

Vanaf

240.000 €