QB Housing

Vivre à un haut niveau

Via QB Housing huurt u zonder zorgen een gemeubeld en volledig ingericht appartement voor periodes vanaf drie maanden op een toplocatie in Brussel en omgeving. Ons assortiment bestaat uit studio’s, 1-kamer-, 2-kamer- en 3-kamerappartementen, ondergebracht in nieuwe of recente gebouwen met ondergrondse parkeergelegenheden. De woonruimtes zijn gezellig, stijlvol en modern ingericht en voorzien van alle comfort.

Rentmeesterschap via QB Housing: verhuren zonder zorgen

QB Housing neemt alle beslommeringen voor zijn rekening die de verhuur van een appartement met zich meebrengt. U hoeft zelf geen makelaar te zoeken, geen kandidaat-huurders te woord staan, geen huurcontracten op te stellen, niet zelf de betalingsstroom van de huur op te volgen, geen diensten te verlenen aan de huurder, geen controle uit te voeren over de staat van het appartement, geen waarborg in te houden of terug te storten, geen plaatsbeschrijvingen te regelen en geen wettelijke normen op te volgen. QB Housing regelt het allemaal voor u.

Een fijne selectie van gemeubelde appartementen op de Brusselse markt

Als vastgoedbeheerder mikt QB Housing met zijn grote portefeuille aan appartementen in de eerste plaats op professionele partijen die belast zijn met het huisvesten van buitenlandse medewerkers van multinationals. Maar ook ambassadepersoneel of andere personen die comfortabel en zonder zorgen voor een periode van minimaal drie maand willen huren, behoren tot het cliënteel. QB Housing staat voortdurend in contact met verschillende belangrijke spelers in de internationale huurmarkt van Brussel en omgeving. Daarom zijn wij in staat om sneller huurders aan te trekken dan een individuele speler. Wij beschikken over een gestaag groeiend aanbod van zowel gemeubelde als ongemeubelde appartementen te huur in het Brusselse Gewest. Op eenvoudige vraag organiseren we voor u zelfs de wekelijkse schoonmaak, de wasserijservice, enz. Op die manier wordt het pas echt zorgeloos wonen. Laat ons weten wat u nodig hebt. Wij doen u graag enkele voorstellen.

Bezoek de website