Investeer in vastgoed met
maximaal rendement,
minimale zorgen.

Investeren in vastgoed met een beperkt budget en hoog rendement?

Dat kan al vanaf €50.000 met UW Vastgoedplan.

UW Vastgoedplan

Vastgoed investeringsplan op maat

UW Vastgoedplan is een vastgoed investeringsplan op maat, inclusief begeleiding van onze experten. Dankzij dit investeringsplan kan u met een beperkter budget en de juiste financieringsvorm eenvoudig en rendabel investeren in vastgoed. Geen nood, onze vastgoed experten en financieel adviseurs regelen alles voor jou.

1

Analyse van uw profiel

Onze adviseurs bekijken uw persoonlijke wensen. We analyseren hoe we uw vermogen optimaal kunnen laten renderen.

2

Persoonlijk voorstel

We stellen een vastgoedplan op maat op. Hierin vermelden we welk project(en) geschikt is voor u, wat het rendement is, de eigen inbreng,…

3

Zorgeloos investeren

Bent u tevreden over ons voorstel? Dan maken wij alles in orde. U moet enkel profiteren van het rendement.

Hogere rendementen dankzij een financiële hefboomwerking

Bij Qubrik by Wilink zijn we niet enkel experts in vastgoed, maar ook in financiën. Door slim om te gaan met uw investering, kunnen we u een gegarandeerd hoog rendement aanbieden.

 

Dankzij een financiële hefboom is het mogelijk om met een beperkte eigen inbreng een hoge meerwaarde te creëren. U kan hieronder een rekenvoorbeeld vinden van één van de projecten in onze portefeuille.

 

Het is zeer belangrijk om de correcte financiële parameters te koppelen aan de meest geschikte vastgoed projecten in functie van uw mogelijkheden. Dit is de basis van UW Vastgoedplan, een vastgoed investeringsplan op maat.

 
Vastgoed investering
bij Qubrik by Wilink
Vastgoed investering
Inbreng eigen kapitaal € 50.000 € 202.234
Lening € 152.234 0
Totale investering € 202.234 € 202.234
Financiële hefboom Ja Nee
Rendement eigen kapitaal 7 % 3,32 %
  • Bulletkrediet met rentevoet 2%, geen rekening houdend met meerwaardes en inflaties. In realiteit kunnen de rendementen dus nog hoger liggen.
  • Huuropbrengsten zijn gegarandeerd voor 28 jaar en jaarlijks geïndexeerd.
  • Zolang de voorraad strekt
  • De voorgestelde rendementen zijn netto rendementen (geen onroerende voorheffing, geen personenbelasting op onroerend inkomen)

Vastgoedprojecten met gegarandeerde huurinkomsten 28 jaar lang

We hebben heel wat vastgoedprojecten in onze portefeuille met huurgarantie. Dit wil zeggen dat er bij de aankoop al een huurcontract voor 28 jaar vastligt. Dankzij deze huurgarantie kan u gegarandeerd genieten van de maandelijkse inkomsten.

Steeds zorgeloos investeren, ongeacht het project

Om uw investering zorgeloos te laten verlopen, nemen we u graag het werk uit handen. 

 

U kunt steeds beroep doen op een professioneel verhuurkantoor. Zo hoeft u zelf niet op zoek te gaan naar een huurder en bent u toch zeker van uw huurinkomsten. 

Waarom investeren bij Qubrik by Wilink?

Bij Qubrik by Wilink bent u gerust van uw vastgoed investering en de mensen die u in vertrouwen neemt. 

 

Onze juristen, vastgoedadviseurs en financieel planners werken samen met u een betrouwbaar en duidelijk plan op maat uit. 

 

We beschermen u voor de valkuilen van het investeren in vastgoed en begeleiden u voor een optimaal resultaat.

We zijn niet afhankelijk van producten, maar scouten de markt op basis van objectieve parameters. Zo bieden we steeds producten met gegarandeerde rendementen aan.

Elke investeerder heeft zijn eigen mogelijkheden. Wij luisteren graag naar uw verwachtingen, wensen en vragen. Samen werken we een duidelijk en realistisch plan op maat uit.

Onze ervaren experts in vastgoedinvesteringen staan klaar om u van A tot Z te begeleiden gedurende uw volledige investeringsproject. Van begin tot einde kan u op ons rekenen.

Wenst u meer informatie?

Wij leggen u graag persoonlijk uit hoe UW Vastgoedplan werkt, welke opties er zijn en hoe wij u maximaal rendement kunnen garanderen.